MENU
We serveren bij Faulk een 4-, of 5-gangen menu. Tevens serveren wij ook een geheel vegetarisch 4-, of 5-gangen menu.
In deze menu’s werken wij het liefst met smaken uit de omgeving en combineren de mooiste Nederlandse seizoensproducten met kleine toevoegingen uit de rest van de wereld.
We werken met producten waar respectvol mee is omgegaan. Een beproefde klassieke basis met innovatieve toevoegingen. Een keuken van nu.
FAULK MENU
Zalmforel
met koolrabi, groene appel en een dressing
van karnemelk en dille
Asperges
met crème van peterselie, ei en saus van verjus
Ravioli*
gevuld met kreeft
en spinazie
Runder entrecote
met crème van knoflook, krokante aardappel
en groene pepersaus
Aardbeitjes
gemarineerd, met vanille panna cotta en amandelcake
4-gangen menu € 59,50
5-gangen menu* € 69,50
VEGETARISCH MENU
Tomaatjes
gemarineerd met geitenkaas, dressing van tomaat en een
krokantje van gerookte paprika
Asperges
met crème van peterselie, ei en saus van verjus
Rode biet*
met saus van zwarte bessen en Madagaskar peper en
mierikswortelroom
Bloemkool
gebakken in gebrande boter met een crème van kaas
en saus van kerrie
Aardbeitjes
gemarineerd, met vanille panna cotta en amandelcake
4-gangen menu € 59,50
5-gangen menu* € 69,50