MENU
We serveren bij Faulk een 4-, of 5-gangen menu. Tevens serveren wij ook een geheel vegetarisch 4-, of 5-gangen menu.
In deze menu’s werken wij het liefst met smaken uit de omgeving en combineren de mooiste Nederlandse seizoensproducten met kleine toevoegingen uit de rest van de wereld.
We werken met producten waar respectvol mee is omgegaan. Een beproefde klassieke basis met innovatieve toevoegingen. Een keuken van nu.
Op dit moment serveren wij een tweetal speciale menu’s naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan. Ons jubileum menu en ons vegetarische jubileum menu. De menu’s bestaan uit onze meest favoriete gerechten van de afgelopen 10 jaar. Uiteraard wel in een nieuw jasje gestoken want we gaan natuurlijk wel met onze tijd mee. De menu’s zijn zowel in 4-, als in 5-gangen te verkrijgen. De jaartallen achter de menu’s verwijzen naar het jaar wanneer de gerechten voor het eerst bij ons op de kaart hebben gestaan.
FAULK JUBILEUM MENU
Dorade
gemarineerd met gember, citroen en rode peper, daarbij een kleine salade van koolrabi en groene appel
Rode biet
met saus van zwarte bessen en Madagaskar peper en mierikswortelroom
Kabeljauw*
met zuurkool, gerookte spek, mosterdzaadjes en saus van appelcider
Entrecote van rund
van de barbecue met compote van ui en crème van knoflook
Gepocheerde peer
met amandelcake en vanille sabayon
4-gangen menu € 55,00
5-gangen menu* € 67,50
VEGETARISCH JUBILEUM MENU
Gepofte koolrabi
gevuld met een salade van quinoa en zeewier en een dressing
van citroen
Rode biet
met saus van zwarte bessen en Madagaskar peper en mierikswortelroom
Aardappel gnocchi*
met vadouvan kruiden, spinazie en schuimige kaassaus
Bloemkool
gebakken met gebrande boter, rozijntjes, kappertjesblad, augurk en saus van kerrie
Gepocheerde peer
met amandelcake en vanille sabayon
4-gangen menu € 55,00
5-gangen menu* € 67,50