MENU
We serveren bij Faulk een 4-, of 5-gangen menu. Tevens serveren wij ook een geheel vegetarisch 4-, of 5-gangen menu.
In deze menu’s werken wij het liefst met smaken uit de omgeving en combineren de mooiste Nederlandse seizoensproducten met kleine toevoegingen uit de rest van de wereld.
We werken met producten waar respectvol mee is omgegaan. Een beproefde klassieke basis met innovatieve toevoegingen. Een keuken van nu.
FAULK MENU
Hamachi
met een frisse salade van koolrabi, appel, dille en dressing van karnemelk
Rode biet
met saus van zwarte bessen en Madagaskar peper en mierikswortelroom
Zeeduivel*
van de barbecue met spek, broccoli en saus met vadouvan kruiden
Hertensukade
met rode kool, aardappel en saus van hert met specerijen
Gepocheerde peer
met amandelcake en vanille sabayon
4-gangen menu € 55,00
5-gangen menu* € 67,50
VEGETARISCH MENU
Koolrabi
met een salade van quinoa en zeewier en een dressing van citroen
Rode biet
met saus van zwarte bessen en Madagaskar peper en mierikswortelroom
Gnocchi*
met spinazie, champignon en een schuimige saus van kaas
Bloemkool
gebakken met gebrande boter, rozijntjes, kappertjesblad, augurk en saus van kerrie
Gepocheerde peer
met amandelcake en vanille sabayon
4-gangen menu € 55,00
5-gangen menu* € 67,50